בחרו עמוד
BIONICHIVE
תלת מימד

Case Study: BionicHive

BionicHive Case Study | BionicHive

מספר עובדים

1-10

BionicHive Case Study | BionicHive

מדינה

ישראל
BionicHive Case Study | BionicHive

תעשייה

רובוטיקה ואוטומציה

BionicHive Case Study | BionicHive

שם החברה

BionocHive

חברת Bionichive

חברת BionicHive מספקת פתרונות רובוטיים מתקדמים למרכזים לוגיסטיים. בין פיתוחי הדגל של החברה נמצא ה- SqUID: פתרון רובוטי-אוטונומי מודולורי מבוסס בינה מלאכותית, אשר הופך את רצפת הייצור לאוטומטית, בעל יכולת לטפס גבוה ולהניע חבילות במשקל של כ-15 קילוגרמים במהירות גבוהה לצד בני אדם.

האתגר

קיצור זמני פיתוח וייצור של הרובוטים.

רובוט אוטונומי מבוסס בינה מלאכותית: הכירו את BionicHive

עוד טרם פרצה מגיפת הקורונה לחיינו החל בעולם תהליך אוטומציה, במהפכה שכבר זכתה לשם "תעשייה 4.0". מגמה זו הואצה בשנים האחרונות, בין היתר על רקע הצורך בהתייעלות ושמירה על בריאותם הפיזית והנפשית של העובדים.

חברת BionicHive מפתחת פתרון רובוטי מתקדם שיודע להתאים את עצמו למחסנים לוגיסטיים מורכבים. במטרה לתמוך את גדילתה, הטמיעה לאחרונה חברת BionicHive את מדפסת התלת מימד F370 מבית Stratasys, זאת בכדי לקצר את זמני ה-R&D ולאפשר הדפסה גמישה ותעשייתית של חלקי רובוטים.

עומדים ביעדים: הדפסה תעשייתית של חלקי רובוט

"התרומה הגדולה ביותר היא שאנחנו כבר מכוונים להדפסה של 100 או אלף חלקים סופיים של הרובוט", אמר אורי כהן, סמנכ"ל התפעול בחברת BionicHive. מדפסת התלת-מימד F370 מבית Stratasys אפשרה למפעל הייצור של החברה להדפיס חלקי רובוט בסדר גודל רחב, תוך 3 חודשים ברציפות, דבר שסייע לה לעמוד ביעדים שהציבה לעצמה.

קיצור זמני ה-R&D

באמצעות מדפסת התלת-מימד מבית Stratasys, הצליחה חברת BionicHive לייעל ולקצר את זמני הפיתוח והייצור של חלקי הרובוטים, תוך כדי שמירה על דיוק מירבי ומבלי לפגוע באיכות החלק. "המדפסת של סטרטסיס משנה את הצורה שאנחנו חושבים כשאנחנו מנסים משהו חדש. בגלל הפשטות התפעולית אנחנו אפילו מדפיסים חלקים שאמורים להיות ממתכת, כדי לראות אם התכנון נכון או שצריך לבנות אותם בצורה אחרת", אמר שחר עידן, מהנדס מכני בחברת BionicHive.

הדפסה מהירה של אב-טיפוס

מדפסת ה-F370 מבית Stratasys מאפשרת לחברת BionicHive את הגמישות לבחון, לשנות ולחדש את התוכן בקצב מהיר בהרבה יותר ממה שהם הכירו עד היום. היכולת, אותה הם השכילו להטמיע במחלקת הפיתוח שלהם, כיום צוברת תאוצה ומשתלבת גם בשלבי ייצור החלקים הסופיים, וכל זה בנוחות ובפשטות של לחיצת כפתור.

צור קשר >

תוֹכֶן | תַפרִיט | תפריט גישה